söndag 20 juni 2010

1 år och en kvart??

När jag ringde 1177 (sjukvårdsupplysningen) i torsdags kväll (17 juni, Williams ettårsdag) för att William varken ville äta, sova, dricka eller leka.. inget var bra och han svalde inget saliv, bara dregglade samt hade hög feber så ringde hon vidare till barnmottagningen för att höra.. och nej nej, William fyllde ju ett år 17 juni och klockan hinner bli 24, d.v.s 18 juni innan vi hinner komma dit och dom tar ju bara emot barn upp till ett år.. VA? En kvarts skillnad är så viktig alltså??
Ja tydligen..
Akuten var alternativet om vi ville åka upp.. Vi fick i honom lite glass till slut och sen sov han iaf 40 minuter åt gången hela natten.. vaknade varje timme...
Fick tid på vårdcentralen på fredagförmiddagen där det konstaterades att han hade dubbelsidig öroninflammation och blåsor i halsen.. inte konstigt att han var grinig :(
Penicillinet smakar skit och han skriker o spottar o fräser, men han har ändå blivit mycket bättre än vad han var i torsdags och fredags!
Så idag är det kalas som gäller! Men med tanke på situationen och för att undvika massa onödig stress är tårtorna beställda :) Står inte och håller på med det... nej, det får köpas!
Nu är det städning som gäller! Ciao!

1 kommentar:

Åsa sa...

Hej!
kulan07 från FL :-)

Hoppas han mår bättre nu. Gör han nog iom att ni haft kalas.