söndag 8 augusti 2010

Leos lekland.

Idag åkte vi iväg till Leos lekland för första gången. Det var jättefint, stort, bra och fräscht. Så vi ger dem högt betyg. Det enda som var dåligt isf var väl att Noelles pannkakor kom nästan direkt, och hon hade ju i princip ätit upp och ville gå och leka innan min o Mattias hamburgertallrik hade kommit.. det kunde ju varit bättre o få maten samtidigt!
Annars var det toppen! Många tycker att det är dyrt, jo, det kostar ju en slant.. (100 kr för Noelle och 60 kr för William, gratis för vuxna) men inte så att jag tycker att det är skamliga priser. Maten var billig, men fikat var nog av vanliga cafépriser... Barnen har roligt så det var självklart värt det! Vi är lika trötta som barnen känns det som. William sover nu och M & N ligger i soffan o kollar på tv. Lugnt och skönt. Lugnet före stormen.
Ska strax vika tvätt och stryka. Jippii. Och M ska väl sätta upp de sista lampsladdarna snyggt i taket tror jag =)
På tisdag börjar inskolningen så jag ska väl stryka fast lite namnlappar på Williams grejer medan järnet ändå är varmt.. ;)
Bilder:
Lektunnel hemma.

Wihoo.. dags att åka rutschkana!

En apa i bur???


Bollhavet var kanonkul tyckte W.



Jahopp, mamman åkte kana för fulla muggar!!! ;)





2 kommentarer:

Angelica sa...

Visst är Leo´s kul!
Jag älskade att åka kanor. HIhi.
Tänk att fira sin egen födelsedag där. Tjohoo!!

Vi började inskolning förra veckan Snacka om skillnad på barn. Z var inga större problem, B bara grinar. =/

Sandra sa...

Härliga bilder, på fina barn!

Kan bara instämma; Leo´s is da place!! Betalar gärna 100:- (i vårt fall..) hellre än typ 40 eller vad det kostar för att leka på lekborgen..

Hoppas att inskolningen går bra! Jobb snart för dig då?!

Ha det gott!
Kram