söndag 19 februari 2012

Lika som bär? Uppdaterat

(Här är Noelle, jul 2009 i liknande glasögon som flickan nedan och inte allt för mycket hår)
Har för första gången sett ett barn som är likt min Noelle! Köpte GT igår där det stod om en 4-åring som har fått ett nytt hjärta och sa till N att den tjejen liknar dig, när du var liten. Hon trodde nog att det var hon för hon frågade mig "men mamma, vart är vi?" :-) Inte helt olikt iallafall?





7 kommentarer:

Tessan sa...

Lite skrämmande faktiskt :)

Elle sa...

Nästan lika men......
Farmors älskling är sötare.

Anonym sa...

Oj så likt! =)

Jag har en fråga till dig. Har läst din blogg ett par gånger nu och vad jag förstår så läser du på komvux? Hur är det med pengar när man läser? Har själv planer på att läsa och har oxå två barn som du. Men är lite fundersam över vad man får i månaden. Tar du studielån eller vad gäller?
Tack på förhand!
Mvh Maria

Carol sa...

Svar till Maria:
Jag studerar på heltid på Komvux vilket ger mig möjlighet till lån och bidrag från CSN. Jag har även jobbat innan och kan då ta tilläggslån (en viss summa man ska ha tjänat föregående år) samt att jag får tilläggsbidrag för 2 barn!
Detta blir ca 10-11000 i månaden, inget lyxliv direkt men det är ändå okej! Som att vara föräldraledig ungefär, nästan bättre ;)
December, juni och juli får man dock ingenting. Är väl meningen att man ska jobba också, jag har inte hunnit så jag får se om det blir något sommarjobb! Hoppas du är nöjd med mitt svar annars får du gärna fråga igen! Mvh Carol

Sandra ♥ sa...

Oj ja verkligen! Noelle är sötare såklart :)

Anonym sa...

Tusen tack för ditt svar!
Mvh Maria

Unknown sa...

Ja det var verkligen likt! :-)