söndag 8 mars 2009

Helgen, bilder o annat.

Har då försökt att leva ett normalt liv i helgen och bortse från att jag är snorig.. ska ju börja jobba i morgon efter att nästan ha varit borta två (!) veckor. Först VAB och sen sjuk själv.. läänge!
Idag på f.m var vi i Knalleland. Köpte tre st basic-tröjor till Noelle, rosa och vita långärmade, bra att ha under t.ex kortärmade klänningar, som hon gillar. Köpte nya gardiner till sovrummet, insåg att de som hängde där har suttit uppe sen... 2006 :(
Nu vill jag ha en ny säng också.. hmm...

Varit hos mamma på e.m och fikat... Noelle hade roligt, man kan ju springa runt runt i deras hus, eftersom vardagsrum, kök och matplats liksom "sitter ihop" så blir det en del varv där ;)

Nu har vi en potatisgratäng i ugnen och ikväll blir det BECK - den svaga länken. Vi såg den på bio när jag var gravid sist, SE DEN om ni gillar Beck, den är riktigt bra!!!

Sovrummet, ska bara köpa ny / nya lampor snart med...

Pappa fick låna glasögonen...

Man kan ha dem såhär med...


...eller vanligt funkar ju också ;)




1 kommentar:

Sandy Dandy sa...

Fina gardiner!!! Håller du på att "boar" nu Carol?! ;) hihi!! Jag vill verkligen ha klart ALLT innan bebis kommer... Risken är vi inte hinner allt man vill göra...tar ett tag att tapetsera!! Gullig Noelle!! hihi!