onsdag 8 juli 2009

Hemma

...men bara till i morgon. Tvättar och grejar lite idag. Noelle är hos farmor, vi hade BVC-tid med William i morse, så vi åkte dit själva. I morgon är det tid på BB för hörselscreeningen som man vanligtvis gör däruppe när barnet är ca 2 dygn, men vi åkte ju hem ganska tidigt, så vi har fått en ny tid. Sen bär det av till varberg igen. Så skönt att vara där, och bara... vara!
Igår var vi i fotoaffären och valde ut massa foton för framkallning.. vi tog dom på en vecka, för vi ska ju ändå dit igen :)
Ska köpa lite album också och sätta in kort. Började ju så fint med att göra ett scrapbooking-album, men, jag har verkligen för dålig fantasi för att få det bra.. får göra klart det album jag har, är kanske tre sidor kvar, men sen blir det inget mer.. Gjorde ju också vanliga fina fotoalbum innan, på vita papper, klippte och klistrade och skrev med fina pennor... men tiden.. finns den??
Bilder från helgen:

Stannade vid vattnet, på vår dagliga promenad...

Trött efter badet, äter glass på Poolviken ;)

Mmm..

SÅ kul att bada!!

1 kommentar:

Anonym sa...

räknaren var lite knepig, men annas magnus hjälpte mig :) lägg en fråga på hennes eller hans blogg så får du säkert hjälp

kram kram