måndag 6 juli 2009

Shopping

Dagen började med att Malin och Frida knackade på husvagnsdörren kl 07:50

Hur dom hittade hit vet jag inte, dom hade tydligen letat efter vår bil gata efter gata ;) Mattias skulle ju med och kolla på en bil åt Frida, men som vanligt så vaknar han inte i tid...

Jag har då varit själv här med båda barnen idag. Det har gått bra men framåt eftermiddagen så började vi få tråkigt så vi packade ihop oss och åkte in till stan. Bytte ett FIX-set William fått dubbelt av, mot en Bamse-body och lade till lite och köpte byxor till honom samt en Lille Skutt-klänning till Noelle, "Kutt" som hon säger.
Lyckades även med dubbelvagn ta oss in i Varbergs minsta affär typ, Komin, som har massa fina barnkläder, så det blev lite nytt från Villervalla :)

Kjol och t-shirt till Noelle, body och byxor till lillebror! Ville ha turkosa tights till Noelle med, så kan hon ha kjolen även till hösten, men de fanns inte, så det blir att köpa på nätet! =)

Nu ligger Mattias hos Noelle och nattar henne.. sen blir det väl som vanligt här, spela lite spel och kolla på tv.. värsta camparfamiljen ju ;)

2 kommentarer:

Malin sa...

det är ju sååå mysigt att campa :) fina kläder . :)

MrsTroll sa...

Naw de var riktigt tufft.. Längtar lite smått tills man kan shoppa lite bebis kläder.. *s*