torsdag 15 april 2010

BVC och sånt.

Dags för 10-månaderskontroll på BVC idag efter att vi lämnat Noelle på dagis.
Resultatet blev en stadig, rejäl kille utan någon som helst rädsla. Han är överallt, hela tiden! Ställer sig upp på de mest konstiga ställena och tar stora risker när han ska gå utmed möbler, och t.ex byta från att hålla sig i bordet till soffan. Är det en meter däremellan så testar han om han klarar det utan att sätta sig ner... Farlig kille ;)
Vikt 9665 g och längd 76 cm. Viktkurvan har gått ner mot medel nu, innan har den legat en bit över men det är troligen för att han rör sig så mycket mer nu. Mat äter han ju. Så det räcker och blir över!

Efter besöket tog vi oss till Ramnaparken och gungade lite med en jobbarkompis och hennes son som snart är ett år.

Kom hem, värmde mat, efter lunchen somnade William som en stock.
Jag ska passa på att packa lite, vi åker till Varberg i morgon :)
Husvagnen ska ställas dit idag och Mattias ska bygga golv m.m med sin pappa... Vi ska få bo i en fin stuga som farmor har hyrt åt oss. Supernice!!

Har ju kanske glömt att berätta att Noelle är blöjfri på dagarna!!! Det har gått som en dans.. Nu sover hon t.o.m middag utan blöja (hon sover ju inte alla dagar, räcker med att vila lite ibland...)
Häromdagen var blöjan på morgonen helt torr, men det var nog en tillfällighet, de två senaste mornarna har det varit lagom i den :) Inte överfull, men, lagom.
Hon är så duktig min tjej!
Min plan att försöka få henne blöjfri till sommaren verkar ju ha gått alldeles mycket bättre än vad jag trodde ;)

Inga kommentarer: