lördag 10 april 2010

Lördag

Idag var det dags för Elins dop. Varit osäkra hela veckan på om Noelle kunde följa med. Hon har ju haft så hög feber, och haft hosta. Ska hon vara hemma med mormor? Bara William följa med? Båda följa med? William vara med mormor?
Det slutade med att Noelle följde med eftersom hon var feberfri hela dagen igår och idag med.. hostan har gett med sig väldigt mycket också. Hon ville ju så gärna träffa Nellie så det var tur att hon mådde bra tills idag då! William var hemma här med mormor och dom gick och gungade på lekplatsen bl.a.
Han var ju ganska snorig så det var bäst så!


Noelle spanar in och fascineras av den höga takhöjden i Gustav Adolfskyrkan.



Efter akten i kyrkan var det fika med goda frallor, massa fint gott pålägg och god potatissallad. Och jättegod tårta som duktiga Martina bakat själv! En annan köpte ju färdiga på City.. haha, ingen tårtmästare här inte! ;)
Äter "melelon"
****
Nu ikväll har jag gjort potatisgratäng med bacon och massa grädde! Gott, men det smakade typ inget, haha, två vitlöksklyftor, purjolök, svartpeppar o salta bacon och vi fick ändå krydda extra... Men de va gött ändå!
Noelle var lite svårsövd ikväll.. men jag antar att det har varit high life för henne idag, hon har ju bara varit hemma i flera dagar nu. Inget dagis, inget öppnis. Bara mamma, pappa, William, vovve, lekplats... :)


Inga kommentarer: