torsdag 12 november 2009

Torsdag

Håller på att tvätta... oftast på torsdagar... upp o ner... om o om igen... Sen kan ju skitmaskinerna balla ur och bara stanna innan sköljning... så har man tur så har programmet tvättat klart, annars är det bara att starta om... och ytterligare 1 timma och 20 minuter senare gå ner och hoppas på att det är klart... Men nu körs de sista maskinerna, sen får det bara hänga o torka resten av dagen. Tur att jag kan boka en heldag (får vi väl inte egentligen, men ingen stör sig...) jag menar, tänk om man hade haft 6 timmar på sig bara, med såna tvättmaskiner som tar sjukt lång tid, plus att de ibland inte ens fungerar... *ge mig ett HUS med EGEN TVÄTTSTUGA*

Williamkillen har sovit länge nu, han borde vakna innan 13, så han kan få lunch innan det är dags att hämta Noelle. Han äter mer och mer mat nu, det är kul. En dag kan se ut såhär: (Håller inte så hårt på tiderna, man märker när han är hungrig...)
Kl 06-07 ammar på morgonen.
ca. 9.30 Hel portion gröt
ca 12-13 En hel liten burk mat.
ca 15-16 Fruktpuré alt. amning
ca 18-19 ev. amning
ca 20 Ersättning innan läggdags.
Amning på natten. (Nu har han sovit ända till 5 utan att äta, ett tag...Kan vakna runt 24 men då får han bara nappen...)
Lite suddigt... men han är en glad skit iallafall :)

Inga kommentarer: