söndag 29 november 2009

Lugn helg

Det har varit en lugn helg, som vanligt. Men extra lugn för att bara jag o William har varit hemma ;) Igår hade vi besök av Maria och hennes mamma o pappa... så himla kul, har inte träffat föräldrarna på... 2½ år... o vi är ju i princip uppvuxna på samma gata nästan, jag och Maria och lekte jämt... så det var jättekul att dom kom o hälsade på en snabbis!!!
På tal om gator... de här våldtäktsförsöken och övergreppen i Brämhult.. det är i samma område som vi bodde, två av de tre överfallen inom typ 100 m avstånd från våra hus. Och det i gångtunneln på Hässleholmen är i samma tunnel som vi gick igenom varje dag efter att vi klivit av bussen till skolan i högstadiet. Läskigt. Och sjukt. Hallå? 12 år??? Vad har man för bakgrund och syn på saker och ting då? Lilla Myråsskolan som man inte trodde fanns på kartan, var med i Nyheterna på TV4.. min låg-mellanstadieskola.. Usch ja, hoppas dom får tag i den där senaste dåren också!
Snart ska vi på kalas, barnens farmor fyller år så det blir lite middag. Ska bli så kul, Noelle är ju där och har sovit där sen i fredags. Längtar så efter min gosetjej! Är nog bra att få längta lite ibland också... Tror ni inte det?
William kan nästan sitta med stöd nu... välter omkull titt som tätt men kul är det!
Tokglad med kompisarna Monique och Mio.



Inga kommentarer: