måndag 7 mars 2011

Feber och grattis.

Hemma idag med Noelle som fortfarande har feber. William var hur pigg som helst, och har så varit hela helgen så han fick gå till dagis. Kände att han behövde träffa lite barn, så ska jag ta hand om Noelle i lugn och ro en liten stund.
Vi längtar till ikväll då Familjen Annorlunda kommer, Noelle brukar vara med och se det en liten stund.. Efter det kommer en ny förlossningsserie "En unge i minuten" Underbart!!!
För övrigt så är jag irriterad för att jag inte köpte biljetter till Mia Skäringers show på Åhaga. Det blir extra kännbart nu när det är på onsdag det gäller! Kollade ticnet när de släpptes och gick ut med en förfrågan på facebook om vilka som ville hänga med.. men det blev aldrig nått seriöst av det, och sen skulle jag och mamma kolla, då var det slutsålt :( :(
Idag säger vi grattis till kompisen Maria, som fyller hela 30 år!!!!
Hurra hurra hurra hurra!!!

2 kommentarer:

Sandy Dandy sa...

Här gillar inte personalen om ett barn går te förskolan om ett e hemma o e sjukt...

Carol sa...

Beror helt på vad för sjukdom det är. "Bara" feber, eller när William hade öroninflammation, så var Noelle välkommen! Det smittar ju inte.
Sen är det ju givetvis annorlunda med magsjuka och sånt, det säger ju sig självt att det andra barnet ska stanna hemma då!