tisdag 29 mars 2011

Skoshopping..

... i det tråkigaste laget! Nu när det är så blött ute måste barnen ju ha fodrade gummistövlar, tills det blir lite varmare ute. Och Noelle har ju sina "Slusher" från vintern 2009/2010. De är lagom i tån men sitter för hårt över foten enligt henne själv. Tyckte det kändes himla onödigt att köpa varsitt par nya såna nu när det kanske handlar om en månads användande.. och ingen vet om William kan ha sina till hösten igen. Nepp. Det fick bli Skopunkten. Skitfula enligt mig, tyvärr, men de får duga den korta tid det blir! (Köpte ett par dojjor till William med, typ en streetsko till våren, känns ju onödigt att inte ta ett gratispar när man handlar där... ) Så nästa vinter blir det Slusher igen. Men de är ju inte bra när det är jättekallt ute, de är bara bra i slaskväder, det säger ju namnet till och med :) Så vinterkängor måste de ju ha ändå. Det är dyrt att vara barn minsann! Man vill ju gärna ha bra grejer. Tyckte inte det var roligt när en fröken sagt att Noelle fick gå in tidigare en vinterdag för att hon frös om fötterna så hon började gråta... Eller när William var så kall om fingrarna... Då köpte jag Hestra-vantar till William och dom har varit jättebra!!

Noelle fick skor, Hello Kitty-kängor från Ica Maxi.. haha. De blir så blöta så hon får byta sockar så fort hon kommer in :(

Nu ska de förhoppningsvis ha torra fötter april månad ut.. sen hoppas vi på VÅR??!!!

1 kommentar:

Caroline sa...

Det dära med fodrade gummistövlar brukar jag strunta i. Jag slänger med ett par raggsockar som fröknarna får klä på barnen i dom vanliga gummistövlarna, om jag nu inte skulle råka ha ett par fodrade i rätt storlek.
Det brukar bli ett par fodrade på hösten om det behövs nya, men oftast brukar kavatstövlarna funka, även på slaskiga dagar.