lördag 16 januari 2010

Känsliga läsare.. läs inte!

... Magsjukan har nog kommit hit. Noelle började spy vid 5 i morse, en gång tydligen rejält o sen var väl magen tom så det kom bara typ vatten och "skum". En gång i kvarten till kl 9. Sen fick hon blåbärssoppa. Allt kom upp vid köksbordet vid 11-tiden. Sen efter det har hon inte spytt! Hon har t.o.m fått i sig lite mat nu på e.m så det är bara att hoppas att det inte kommer tillbaka. Men det är ju många timmar kvar innan vi kan säga att det är över. Minst 48 timmar, snarare t.o.m 60, eller 72! Hoppas verkligen att ALLA väntar MINST 48 timmar innan dom går tillbaka till sina jobb o lämnar ungarna på dagis!!!! Det var några barn på vårt dagis som var dåliga på fredagen, så Noelle kanske blev smittad i torsdags när hon var där. Ingen idé att gräva i det där... Och sen får vi ju vänta och se vad som händer med oss vuxna. Hoppas vi slipper!
Så idag har varit en extremt lugn dag av förklarliga skäl. Vi som hade såna planer. Jag skulle ju gå på familjejympan med Noelle och vi hade längtat så! Får ta det nästa lördag! Sen skulle jag hem till Linda och kolla på hennes fina egentillverkade smycken, men det får också bli en annan dag!
********************* trevlig lördag, kram***********************

4 kommentarer:

Malin sa...

magsjuka är aldrig kul... man blir såå instängd så långt tid efter. speciellt om alla blir sjuka.. här har vi varit hemma sen fredags förra veckan. men nu ska fara vara över här hemma i alla fall.

jag säger som du, man får verkligen hoppas att folk har vett på att stanna hemma MINST 48 timmar.. men alla har nog inte det tyvärr.. jobb är nog viktigare i många fall :( tyvärr!!

hoppas ni andra slipper bli sjuka!

Anna sa...

Stackas liten.. Hoppas resten av familjen klarar sig..

Sandy Dandy sa...

KRYA PÅ DIG N. Hoppas ni slipper!!!
Så hoppas vi ses i veckan o vi kommer på gympan nästa vecka med :)

Orsi sa...

Era stackare, hoppas att lillan kryar på sig snart och att ni slipper bli sjuka...
Mkt irriterande med föräldrar som inte bryr sig om att deras barn kan smitta andra, GHRRRRR, man blir så arg....Så du har all rätt att vara irriterad....
Kram på er